1 има право да избира някой от https://harmoniqhealth.com/ подаръците на масата

Напишете история, която е с продължителност няколко минути и съдържа думите „наляво“ и „надясно“ много пъти. Например: г -н Десен каза, че лявата му ръка го боли. – Дясната ти ръка? – каза госпожа Право. «Не, лявата ми ръка», каза господин дясната. Докато се чете историята:

Участниците застават в кръг, всеки от тях държи малък опакован подарък – или малки подаръци, които всеки човек е донесъл, или опаковани странични предпочитания. Докато водещият чете историята, всеки път, когато се четат думите „надясно“ и „ляво“, играчите предават подаръка, който държат в тази посока. Когато историята е завършена, играчът трябва да задържи подаръка, който държи.

Игра за бързо разгъване За тази игра ще ви трябва:

Една награда, опакована в много слоеве опаковка за подаръци или вестник Дядо Коледа или елфска шапка Чифт големи, обемисти ръкавици или ръкавици за фурна Една кутия; или две зарчета, ако има много хора Ето как работи: Поставете наградата в центъра на стаята и помолете участниците да се съберат около нея. Ако първият човек хвърли нещо друго, освен шестица, тя подава матрицата на човека отляво. Ако хвърли шестица, тя слага шапката и ръкавиците и започва да отваря наградата по един слой. Следващият човек, който хвърли шестица, взима шапката и ръкавиците и продължава да размотава. Човекът, който разгъва последния слой, запазва наградата.

Разпуснете балона За тази игра за коледно парти, разделете групата на два отбора. Ето как работи играта:

Завържете червен балон за глезените на един отбор и зелен балон за глезените на другия отбор. При думата „върви“ играчите се борят да се опитат да пуснат балоните на другия отбор. Когато балонът на играча изскочи, той излиза и трябва да седи отстрани, докато играта приключи. Последният отбор с непокрит балон печели.

Игри за деца Коледните игри за деца са най-добри, ако са къси и несъстезателни. Ако играете игра „Secret Santa“, позволявайки на децата да разменят подаръците, често води до проблеми, така че е добра идея всяко дете да запази подаръка, който е избрало. Коледните игри, които са адаптации на игри, с които децата са запознати, могат да бъдат особено успешни. Таен Дядо Коледа

Помолете всеки гост да донесе малък, опакован подарък и да го постави на масата на партито. Всяко дете вади номер от шапката, докато всеки има номер. Детето с No1 има право да избере някой от подаръците на масата. Тогава No2 избира подарък. Това продължава, докато всички гости не получат подарък.

Изгубени елени Това е коледен вариант на скриване на великденски яйца. Ето как работи:

Преди партито скрийте много малки, пластмасови или пълнени елени в стаите, където ще се проведе партито. Някои трябва да са на очевидни места, а други да бъдат по -трудни за намиране. Кажете на децата, че елените на Дядо Коледа са изгубени някъде в къщата и те трябва да ги намерят. След това всеки намерен елен се разменя за малка партийна услуга.

Какво има в шапката на Дядо Коледа? Вземете няколко големи шапки на Дядо Коледа и поставете едни и същи елементи във всяка шапка – мрамори, бастуни, боруши и колички за играчки, например. След това накарайте децата да почувстват външната страна на шапките (без да гледат в шапката) и да напишат списък с елементите, които смятат, че са вътре. Детето с най -пълния списък печели играта.

Хвърляне на коледни картички Тази игра е забавна, защото изглежда, че картите никога не отиват там, където искате! Ето как се играе:

Изберете място на пода и поставете кошница за пране на около пет фута от нея. Нека всеки играч се опита да хвърли пет карти в кошницата. Играчът с най -много карти в кошницата печели. Променяйте трудността, като поставите кошницата по -близо или по -далеч от играчите.

Игри за възрастни Коледните игри за възрастни могат да бъдат по -дълги и по -сложни от тези за деца. Добра идея е да дадете на възрастните време да общуват и да се затоплят преди игрите, за да се гарантира, че всички участват. Смяна на подаръци Тази версия на играта Secret Santa има обрат в края. След като първото лице е избрало подарък и го е разопаковало, следващият гост избира и разгъва подарък. След това вторият човек запазва подаръка си или избира да разменя подаръци с първия притежател на подарък. Всеки гост избира подарък и решава с кой човек да размени, докато всички гости имат подарък, имали възможност да го разменят. В края на играта номер едно може да избере да се размени с някой от другите гости.

Кой е хлапето? За тази игра всеки гост носи своя снимка като малко дете, за предпочитане направена по Коледа.

Публикувайте всички снимки на стена или голямо парче плакат и ги номерирайте. Дайте на всеки гост номериран лист хартия. Накарайте ги да познаят кой гост съответства на номерираната снимка. Ако вашите гости не се познават добре, етикетите с имена са добра идея за тази игра.

Коледа любопитни любопитни факти Напишете поредица от въпроси за популярни коледни филми и поканете гостите си да се опитат да отговорят на тях. Примерен въпрос може да бъде: Заглавната роля в „Елф“ се играе от: a. Оуен Уилсън. Уил Ферелк. Робин Уилямс Гостът с най -верни отговори печели. Ако вашето парти е голямо, тази игра работи добре за екипи. Готови ли сте за Коледа? Може да имате написани и изпратени коледни картички и може би дори да имате опаковани тези важни подаръци, но наистина ли сте готови да празнувате Коледа? От коледната украса до дървото, този тест ще тества вашия коледен коефициент на интелигентност и ще ви каже дали сте елф или Скрудж!

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен начин на живот!

Най -новото в здравословен дом

5 най -добри изсушители за вашия дом

Десният овлажнител ще премахне излишната влага от въздуха и ще предотврати натрупването на мухъл.

От Катрин Луи, 22 юни 2018 г.

Най -добрите матраци

Съживете износеното легло с един от най-добрите матраци.

От Сара Ковач, 6 юни 2018 г.

8 от най -добрите матраци, които можете да си купите в момента

Имате нужда от нов матрак? Почивай спокойно. Събрахме най -доброто от най -добрите.

От Сара Ковач, 6 юни 2018 г.

Най -добрите матраци за странични спални

Ако спите на една страна, вероятно се нуждаете от нещо различно от матрака си, отколкото изискват траверсите за гърба и стомаха. Тези матраци доставят.

От Сара Ковач 30 май 2018 г.

5 -те най -добри овлажнителя за всяка нужда

Тези овлажнители могат да помогнат за подобряване на комфорта във вашия дом, особено през студените и сухи месеци.

От Кейтлин Маккормак, 16 април 2018 г.

5 най -добри пречистватели на въздух

Поеми си дълбоко въздух. Тези пречистватели на въздух могат да помогнат за намаляване на праха, пърхота и други алергени за по -комфортен дом.

От Кейтлин Маккормак, 13 април 2018 г.

Кодът на флага на САЩ: Правилен етикет на флага

До 15 ноември 2017 г.

Истината за Ловците на мечти

До 15 ноември 2017 г.

Истинското значение на келтския пръстен

До 15 ноември 2017 г.

Топ 9 уебсайта за момичета

До 15 ноември 2017 г. «

За мен е чест да бъдете помолени да вдигнем тост на сватба, така че защо толкова често се чувства като бреме? Вземете жалката от съставянето на речта си и намерете своя вътрешен тамада с тези предложения. . .

Кой е най -смешният сватбен тост, който сте чували? Какво ще кажете за най -емоционалния? Страхотни сватбени наздравици звучат с нас дълго след като сватбата приключи. Вероятно си спомняте един чудесен наздравица, който дръпна сърцата на всички гости, спомняйки си с особено умиление детството на двойката или как са се запознали. Ако е ваш ред да предложите сватбена наздравица, използвайте този съвет, за да сте сигурни, че вашият ще стане един от най -запомнящите се:

1. Наздравейте двойката с хумор Както всички знаем, хуморът върви по дълъг път към облекчаване на напрежението и разпространяване на радост. И въпреки че има различни видове хумор, на сватбата е най -добре да се стремите към нещо, което е едновременно нежно и подходящо. Ето някои примери за забавни сватбени тостове:

„Нека животът ви заедно да бъде дълъг и радостен, но не толкова щастлив, че да забравите най -добрия си приятел – мен!“ „Бих искал да поднеса тост на уважаваните родители на бившия ми съквартирант от колежа и да ги уведомя, че съм на разположение за осиновяване. ”Ако не сте сигурни дали тостът ви може да има съмнителен вкус, консултирайте се с двойката предварително, за да сте сигурни, че никой няма да бъде обиден.

Избягвайте шегите за развод, изневяра и тъст, които са с лош вкус по всеки повод, но особено по време на сватба. Попитайте булката и младоженеца за други теми, които са забранени, особено ако не познавате добре техните семейства и други гости. 2. Съставете рима или дрънкане Поетичният подход може да оживи почти всякакъв вид сватбена тост, от хумористична до сантиментална. Ако тръгнете по този път, дръжте римата кратка и сладка и упражнявайте тоста предварително, така че ритъмът ви да звучи естествено, а думите да се римуват както трябва. Също така, малко практика на глас преди време ще изясни дали тостът звучи твърде банално или ритъмът е изключен.

Ето пример за римуван тост: „На красиво момиче на име Стела Кой най -накрая намери своя приятел, Нека щастието им бъде пълно, Без ден, който е тъмен или скучен. ”3. Придайте на тоста личен обрат Използвайте една безобидна вътрешна шега или играйте върху специфичните черти или странности на булката или младоженеца, за да направите сватбения тост личен за двойката. Добавете закачки за това как са се срещнали или за ухажването им или споменете забавен навик, като предпочитанието й към жълтото или неговото отвращение от готвенето. Ако не познавате добре двете половини на двойката, консултирайте се с някой, който познава булката или младоженеца по -добре от вас, за да се уверите, че думите ви не са прекалено лични или потенциално смущаващи.

Анекдоти от вашия собствен опит или от този на приятели относно това, което прави щастливия брак, могат да предоставят богат източник на достоен за тост съвет. Но го поддържайте положителен; това е ден за празнуване. 4. Дръжте го традиционен За носталгичен тон предложете наздравица, която съществува от известно време, или актуализирайте такава, за да отговаря на двойката или повода. Ето една стара ирландска поговорка, която често се използва на сватби: „И двамата да живеете толкова дълго, колкото искате и никога не искате, докато сте живи. „Нека най -многото, което желаете, е най -малкото, което получавате. ”5. Добре дошли още речи Всеки може да предложи сватбен тост или реч, но наздравицата обикновено започва със сватбеното тържество. Някои наздравици и речи могат да бъдат насочени към други в партията, а не само към булката и младоженеца.

Например, кумът може да наздрави шаферките, или фрейлината може да предложи няколко думи на родителите на булката. Независимо дали някой предлага да говори или вие го молите да го направи, уверете се, че тези, които ще изнасят речи, знаят добре предварително. По този начин те могат да планират какво да кажат, вместо да бъдат поставени на място на рецепцията. Определете реда на тостовете и/или речите, така че хората да знаят кога се очаква да бъдат готови. Тостовете обикновено се дават след благословията и преди хранене. Те също могат да се предлагат между курсове на голямо сватбено хранене или преди или след церемонията по нарязването на тортата. Речите се произнасят по -близо до началото или края на събитието. Проверете с двойката за техните предпочитания.

5 съвета за сватбен тост Без значение какъв вид тост давате, имайте предвид тези съвети: 1. Планирайте сватбения си тост предварително. Въпреки че някои хора са добри в рекламирането на сватбен тост или реч, все пак трябва да планирате нещо и да запишете мислите си преди големия ден. Започнете с основна идея, като например да поздравите двойката, че е намерила идеалния си мач, и се придържайте към тази тема през цялото време. След това го прочетете веднъж или два пъти, за да се уверите, че има правилния тон. 2. Практика, практика, практика. Кажете речта си или наздравице пред огледалото преди събитието, за да усъвършенствате доставката си. Ако сте срамежливи или сте самосъзнателни, за да говорите публично, работете за подобряване на зрителния контакт с публиката и за проектиране на увереност и избягвайте разсейващи маниери.

Също така, повишете гласа си на правилното ниво (гарантирайки, че ще бъдете чути от всички в стаята) и практикувайте да се усмихвате, докато давате тост. 3. Носете писмено копие със себе си. Без значение колко кратък е сватбеният ви тост или реч, винаги носете ръкописно или напечатано копие, в случай че забравите част от него. Няма по -добър начин да дефлирате доставка, отколкото да залитате грешните редове или да се опитвате да запомните правилните. Съхранявайте копието в чанта или джоб, докато не ви потрябва. Направете всичко възможно, за да избегнете залепването на очите си с бележките си, като вдигате поглед от време на време, докато доставяте редовете си. Най -добре е тостът да бъде запомнен, ако е възможно.

4. Вървете спокойно на шампанското, докато не поздравите. Не пийте много преди речта си. Не бихте искали да измъчвате думите, да забравите тоста си или да изречете, когато трябва да свърши. След това можете да изпиете още една чаша балон или коктейл, но предварително го успокойте. 5. Не прекалявайте. Колкото и да се наслаждавате на прожекторите, каквото и да правите, не крадете гръмотевиците на двойката, когато произнасяте наздравица или реч. Оставете вашата естествена личност да блести, но не се шегувайте прекалено много-може да ви възприемат като демонстрация. Бъдете умни и остроумни, но не абсурдни. Да вдигнете наздравица за новобрачни приятели или членове на семейството е незабравим, смислен начин да покажете любовта и подкрепата си и да допринесете за големия ден на двойката.

Ако не познавате много добре един от младоженците или сте помолени да вдигнете наздравица за някой, който не може да се справи, проверете с двойката за сватбената им тема или за някои любими истории от ухажването им, за да получите идеи за вашия сватбен тост. Ако двойката не е налична, попитайте кума, родителите или шаферките за съвет и полезни подробности. Сватбата често е най -красивият и запомнящ се ден в живота на двойката. Да бъдеш помолен да участваш в техния празник е чест. Не приемайте това задължение лекомислено. Може ли да имате близък кръг от големи приятели, но как се класирате на брояча на приятелите? Вземете този тест за приятелство, за да разберете.

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен начин на живот!

Най -новото в здравословен дом

5 най -добри изсушители за вашия дом

Десният овлажнител ще премахне излишната влага от въздуха и ще предотврати натрупването на мухъл.

От Катрин Луи, 22 юни 2018 г.

Най -добрите матраци

Съживете износеното легло с един от най-добрите матраци.

От Сара Ковач, 6 юни 2018 г.

8 от най -добрите матраци, които можете да си купите в момента

Имате нужда от нов матрак? Почивай спокойно. Събрахме най -доброто от най -добрите.

От Сара Ковач, 6 юни 2018 г.

Най -добрите матраци за странични спални

Ако спите на една страна, вероятно се нуждаете от нещо различно от матрака си, отколкото изискват траверсите за гърба и стомаха. Тези матраци доставят.

От Сара Ковач 30 май 2018 г.

5 -те най -добри овлажнителя за всяка нужда

Тези овлажнители могат да помогнат за подобряване на комфорта във вашия дом, особено през студените и сухи месеци.

От Кейтлин Маккормак, 16 април 2018 г.

5 най -добри пречистватели на въздух

Поеми си дълбоко въздух. Тези пречистватели на въздух могат да помогнат за намаляване на праха, пърхота и други алергени за по -комфортен дом.

От Кейтлин Маккормак, 13 април 2018 г.

Кодът на флага на САЩ: Правилен етикет на флага

До 15 ноември 2017 г.

Истината за Ловците на мечти

До 15 ноември 2017 г.

Истинското значение на келтския пръстен

До 15 ноември 2017 г.

Топ 9 уебсайта за момичета

До 15 ноември 2017 г. «

Планирането и домакинството на бебешки душ, уникален за бъдещата майка, изисква творческо мислене. Бебешките душове са традиция за бъдещите майки от години, но колко пъти сте играли едни и същи игри, прибирали сте се с едни и същи награди или дори сте събирали една и съща кошница за подарък? Започнете с тема, списък с гости и я преработете оттам.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare